Renovering av tvättstuga

UPPDATERING: Ombyggnaden av tvättstugan är försenad så målet om att vara klara den 27 mars uppnåddes inte. Detta beror på att golvet i tvättstugan behövde gjutas om. Vi räknar med att tvättstugan kan öppna för användning igen i mitten av april månad.
———————————————————————
Tvättstugan och anslutande utrymmen i passagen mellan Skridskovägen 12-14 kommer att renoveras fullständigt och vara helt otillgängliga från den 8 februari till och med den 27 mars 2016. Ingen tvättning, torkning eller mangling kommer att kunna ske här under den perioden.

Vi hänvisar istället boende till tvättstugorna på Slalomvägen 46 samt Slalomvägen 20. Vi vill också passa på att uppmana samtliga boende att vara extra noga med att boka tider i god tid för att säkerställa att tvättning kan ske då det under den här perioden av naturliga skäl kommer att vara ovanligt hög belastning på dessa två tvättstugor.

Samtidigt är det viktigt att man bokar med sin egen cylinder och inte med papperslappar eller liknande som tyvärr blivit allt mer vanligt. En ”bokning” med något annat än en bokningscylinder är inte giltig.

Glöm inte att plocka bort din bokningscylinder från tavlan på Skridskovägen i god tid innan renovering! Saknar du bokningscylinder finns de att köpa hos Låstjänst i Västertorps centrum. Butiken ligger på Störtloppsvägen 21. Du når dem på telefon: 08-97 10 00.

Vi hoppas att ombyggnaden inte orsakar för stora besvär för er boende. Men vi är samtidigt säkra på att ni kommer bli mycket nöjda med att få en ny och fräsch tvättstuga med betydligt bättre tvätt- och torkningsmöjligheter!